Rijschool Passion4Drive

Rijschool Passion4drive is een jong en dynamisch bedrijf, wij geven rijlessen op hoog kwalitatief niveau voor het B rijbewijs. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Les nemen bij Rijschool Passion4Drive garandeert je les van een deskundige instructeur, goed onderhouden lesauto, inzicht in je vorderingen door middel van een instructiekaart die wordt bijgehouden door de instructeur. Verder heb je altijd te maken met een super gemotiveerde en vaste instructeur en een vast aanspreekpunt voor al je vragen en afspraken.

Onze lesauto

Bij rijschool Bij rijschool passion4drive rijdt jij jouw rijlessen in Volkswagen polo handgeschakeld en in een Mercedes a classe automaat. Deze moderne en sportieve auto’s is uitgerust met een krachtige motors en voorzien van vele extra opties die zorgen dat jij comfortabel en veilig achter het stuur kan plaatsnemen. De lesauto’s voldoen aan alle gestelde eisen van het CBR en zijn rookvrij. Deze auto’s hebben een geavanceerd multimedia- en navigatiesysteem, cruise control, airbags en airco. Een ruime, sportieve, veilige en comfortabele lesauto’s om in te lessen en waarin je zeker gezien mag worden!

Praktijk/Examen

De reserveringstijd tot het eerste praktijkexamen is gemiddeld 10 tot 12 weken, de reserveringstijd voor een herexamen is gemiddeld 5 tot 7 weken. De rijschool kan alleen een praktijkexamen voor je aanvragen als jij hiervoor toestemming hebt gegeven. Doe dit dus op tijd, direct aan het begin van je rijopleiding. Dat doe je met een DigiD machtiging. Zonder deze machtiging is het niet mogelijk het praktijkexamen te reserveren! Rijschool Passion4Drive verzorgd de aanvraag van het praktijkexamen bij het CBR In overleg met je instructeur/-trice of medewerker van de rijschool kun jezelf je ideale tijdstip van afrijden bepalen. Het voordeel hiervan is dat het rijles programma en de examendatum goed op elkaar kunnen worden afgestemd. Bovendien weet je als leerling ruim van tevoren wanneer je praktijk-examen moet doen. Er kan rekening worden gehouden met de dagen waarop je geen rijexamen kunt doen, bijvoorbeeld door werk, schoolexamens of vakantie. De reserveringstijd tot het eerste praktijkexamen is gemiddeld 10 tot 12 weken, de reserveringstijd voor een herexamen is gemiddeld 5 tot 7 weken. Hou daarmee rekening wanneer je het rijexamen gaat reserveren! Aanvragen via Rijschool Passion4Drive : wat heb je nodig voor een praktijkexamen aanvraag bij het CBR ? Geldig legitimatie bewijs Examengeld € 275,00 Geldig theoriecertificaat Meenemen naar het CBR praktijk-examen : Een wettelijk toegestaan, geldig legitimatie bewijs, bevestiging reservering krijg je per e-mail van het CBR (printen, meenemen naar rijexamen) Adviesformulier van je tussentijdse toets Zelfreflectieformulier CBR (printen, invullen, meenemen naar rijexamen)

Rijles beginnen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive

Dankzij 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e jaar mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e jaar mag je rijden onder begeleiding van een coach. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Faalangst of examenvrees

Onze instructeur is getraind en opgeleid om als faalangstinstructeur les te geven. Dit houdt in dat zij goed om kunnen gaan met faalangst en examenvrees en jouw op de juiste manier kunnen begeleiden. Daarnaast is er in de lessen meer tijd om je op je gemak te stellen.

Tussen Tijdse Toets (TTT)

Als optie op een pakket kun je een Tussen Tijdse Toets (TTT) afnemen voor maar € 250. Dit is een proefexamen met een echte examinator waarbij ik als instructeur achterin zit. Na afloop vertelt de examinator wat goed of minder goed ging zodat wij de laatste lessen voor het examen daar nog aan kunnen werken. Als de bijzondere verrichtingen goed gaan, dan wordt je daarvan vrijgesteld tijdens het echte examen. Deze tussentijdse toets biedt dus veel voordelen. Je weet hoe het er aan toe gaat op het echte examen en je weet waar nog wat extra aandacht aan besteed kan worden. En je kunt natuurlijk vrijstelling van bijzondere verrichtingen verdienen.

Rijles annuleren

Soms komt het wel eens voor dat je de rijles moet annuleren. En wat zijn dan de voorwaarden om dit kosteloos te doen. Als je op tijd bent, dan zal de instructeur hier geen kosten voor in rekening brengen. De tijd die hiervoor staat is 48 uur van te voren.
Lesauto rijschool passion4drive harderwijk
×